Jauns gads ar jaunu tastatūru

Tastatura.jpg

Lai arī Ziemassvētku iepirkšanās drudzis ir pāri, dilstošas lietas ik pa laikam ir jāmaina tik un tā. Tāpēc piedāvāju uzsākt šo gadu ar Latviešu moderno tastatūru.

Jau vairāk kā trīs gadus, SIA "Odo" bija tikai "plānā galdiņa urbēju" kompānija, kas nodarbojās ar programmatūras izstrādi un konsultācijām. Šo gadu SIA "Odo" uzsāk ar jaunu biznesu — latviešu modernās 1 tastatūras ražošanu.

Tagad uz savas ādas esmu pārliecinājies, ka ražošana ir daudz piņķerīgāka par pakalpojumu sniegšanu, investīcijas ir salīdzinoši lielas, bet pievienotā vērtība — zema. Pat šādai salīdzinoši vienkāršai ražošanai bija ilgi jāmeklē potenciālie sadarbības partneri (daži, uzzinot, ka runa neies par miljoniem, uzreiz atteicās), un, lai to visu iegrāmatotu atbilstoši likumdošanai, Gnucash bija jāievieš vairāki papildu konti materiālu uzskaitei un noliktavai.

Tā kā pagaidām tastatūras izveidē izmanto roku darbu un Zvaigžņu kara tehnoloģijas, tastatūras cena nevar mēroties ar masu patēriņa produkciju. Tomēr ceru, ka izmeklēta publika to spēs novērtēt.

Kā jau parasti, jaunu biznesu uzsākot, tiek piedāvātas atlaides, tāpēc:

Pirmajam interesentam, kas pieteiksies (rakstveidā vai pa telefonu), Latviešu modernā tastatūra tiks piegādāta bez maksas!

Izmantojiet šo vienreizējo iespēju!

  1. ^ "Latviešu modernā" tastatūra ir ergonomiska, bet nav "Latviešu ergonomiskā" tastatūra, kas nav ergonomiska. Vairāk par šo kalambūru skatiet šeit.
Tags Tastatūra
Created by Valdis Vītoliņš on 2012-01-02 15:18
Last modified by Valdis Vītoliņš on 2021-04-13 14:26
 
Xwiki Powered
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License