[Logo] Forums
  [Search] Meklēt   [Recent Topics] Nesenās tēmas   [Hottest Topics] Karstākās tēmas   [Members]  Lietotāju saraksts   [Groups] Atpakaļ uz sākuma lapu 
[Register] Reģistrēties / 
[Login] Pieteikties 
Foruma rādītājs » Vēlos palīdzību » Kompilācijai nepietiek vietas - kur ierakstītt vides mainīgos (environmental variables) preikš g++?  XML
Autors Ziņojums
janeks

Pievienojies: 30/10/2009 09:23:05
Ziņas: 16
Nesaistē

Tik tāli nu pats tiku, ka sapratu, ka manā gadījumā ir tāda īpatnēja situācija, ka /tmp ir uz partīcijas, kas ir maziņa, bet man ir otrs disks/partīcija, kur vietas bez jēgas.
Un, ka tas ir risināms ar TMPDIR mainīgo.
Es tik pagaidām arī ar Brileem netieku līdz informācijai, kur tas ierakstāms ...
Vai tai pašā MAKEFILE?

Iepriekšpateicos,
Janeks
P.S. Dotajā variantā tiek mēģināts iedzīvināt linuxa programmas uz šādas te ierīces:
[/url]http://www.hunterdavis.com/2008/12/13/dosbox-for-zipit-z2/[url]

Šis ziņojums ir mainīts 1 reizi 31/01/2012 09:59:45

[WWW]
valdis
Regular user

Pievienojies: 18/03/2009 19:30:10
Ziņas: 240
Atrašanās vieta: Latvia
Nesaistē

Viens variants ir definēt TMP vai TEMP vides mainīgos. Piemēram, failā /etc/environment ievietot rindas
TMP="/home/tmp/"
TEMP="/home/tmp/"

Otrs, ilglaicīgāks variants, izveidot simbolisko saiti no citas mapes uz /tmp. Bet tur ir piņķeris ar oriģinālā /tmp izdzēšanu, jo tas parasti ir aizņemts.
Var mēģināt uzreiz pēc pārstartēšanas, vai arī pēc alternatīvas ielādes.
[WWW]
janeks

Nesaistē

Jā, paldies, tik tālu jau pats ari beigās izrakos, ka vnk vajag iestatīt vides mainīgos.

Tagad man gan šķiet ir galvenā problēma, ko nebūs tik viegli apiet - šķiet tam minidatoram ar resursiem ir par īsu, lai uz tā uzkompilētu dosbox. :-\
Risinājumi divi:
Viens - kompilēt uz cita datora. Vai tas nav tas ko sauc par crosscompile? Tur man jautājumu vairāk kā zināšanas. Sākot ar to kā dabūt uz stiprā datora pareizos kompilēšanas rīkus un bibliotēkas, kas uzkompilētu pareizo kodu priekš mini datora beidzot ar to kā to pārvietot uz minidatoru.
Otrs - variants izmantot esošo kompilāciju no iepriekšminētās saitiņas. Tur atkal problēma, ka tā ir iepakota iekš ipkg un pagaidām man nav izdevies iekgūt tam atpakotāju, jo tas nāk no handhelds.org un tas pagaidām ir ciet.
[WWW]
valdis
Regular user

Pievienojies: 18/03/2009 19:30:10
Ziņas: 240
Atrašanās vieta: Latvia
Nesaistē

Tikai ideja, ne risinājums. Varbūt tam der http://busybox.net?
[WWW]
janeks

Nesaistē

Kaut kur rokoties par šo pašu tēmu tiku manījis to nosaukumu.
Tā īsti pat līdz galam neiebraucu - tāds kā mini linux?
Būs kādā brīvākā brīdī jāpapēta...
[WWW]

Foruma rādītājs » Vēlos palīdzību
Message Ātrā atbilde

Doties uz: