Odo.lv » Java Bootcamp » Java Bootcamp 2. week » Accenture Day
Time Duration Specialty track Contact person
9:00-10:00 1 hour Introduction Janis Knets
10:00-10:15 15 min Java Mihails Agranats
10:15-10:45 30 min Office 365 Gunārs Lodzins
10:45-11:15 30 min Break
11:15-11:45 45 min D&A Dmitrijs Sinahs
11:45-13:00 75 min Break  
13:00-14:00 1 hour DevOps Arturs Kovalenko, Liene Jansone
14:00-14:30 30 min Salesforce Zanda Sproge
14:30-15:30 1 hour eCommerce Wilmer Leon, Aleksandr Larev
15:30-16:00 30 min Android Kaspars Auzarejs-Auzers
16:00-16:15 15 min Break  
16:15-16:45 30 min Python Juris Miscenko
16:45-17:15 30 min Oracle SOA Andrejs Ivanovs
Tagi:
Izveidojis Valdis Vītoliņš 2017-03-14 11:32
Pēdējais mainījis Valdis Vītoliņš 2017-03-15 14:50

Xwiki Powered
Creative Commons Attribution 3.0 Unported License